Нашите услуги

ГЛОБАЛ ДЖОБС Ви предлага следните услуги:

Подбор на персонал за България и Чужбина

Подбор на персонал за България и Чужбина


ГЛОБАЛ ДЖОБС извършва дейност в областта на подбора на кандидати за работа, отговарящи на поставени изисквани, за компании, упражняващи дейност на територията на България, Румъния, Кипър, Италия, Обединено кралство и други държави от ЕС и на аутсорсинг- компании.
Да можете да избирате е ключът към ефективните подбор и наемане на персонал.

Подбор на персонал от трети страни (Киргизстан)

Подбор на персонал от трети страни (Киргизстан)

„Глобал Джобс“ ЕООД ви предлага следната иновативна услуга: Подбор на персонал от 3-ти държави в частност от КИРГИЗСТАН.

Можем да извършим за вас целия процес по подбор на идеалните кандидати по зададени от Вас критерии, които могат да пребивават в страната поне две години – с виза Д.

Прочети още


Професионални корпоративни обучения

Професионални корпоративни обучения


ГЛОБАЛ ДЖОБС е сигурен партньор при провеждане на обучения предназначени за бизнес организации и представители на различни административни сектори.
Курсовете се водят от опитни психолози и преподаватели, специалисти в различни области.
Инвестирайки в корпоративни обучения, вие подобрявате нивото на вашите служители и повишавате тяхната ефективност и конкурентоспособност!

Стартиране на бизнес

Стартиране на бизнес


Съдействаме на предприемачите при създаването и развиването на техния бизнес в областта на технологиите/промишлеността или производството, благодарение на специфичните управленски умения, притежавани в този сектор, и в тясно сътрудничество със самите предприемачи.
Екипите от експерти предоставят услуги на български, румънски, италиански, английски и руски език.

Консултантски и инвестиционни услуги

Консултантски и инвестиционни услуги


Екипът на ГЛОБАЛ ДЖОБС е в състояние да предложи помощ при осъществяването на инвестиционни планове на българския пазар на недвижими имоти и обратно- на италианския.
Ние предлага възможността да се намерят партньори, инвеститори, или да се инвестират допълнителни фондове в нови инициативи като например: земи за търговски цели, жилищни нужди и/или други.

Организация на фирмени събития и тийм билдинги

Организация на фирмени събития и тийм билдинги


Ние можем да ви предложим всичко за вашето фирмено събитие, независимо дали искате изискан коктейл по случай годишнина на фирмата, бизнес среща или конференция, семинар или весело фирмено коледно парти!
Вътрешнофирмените събития са от изключителна важност за формирането и утвърждаването на корпоративната култура, както и за успешното асоцииране на служителите с нея.Spearhead Facebook Like Button.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Контакти

  • ГЛОБАЛ ДЖОБС ЕООД
  • Адрес: гр. София, бул. "Патриарх Евтимий" 60, ет.1
  • Тел.: +359 2 950 84 17;
  • Тел.: +359 879 129 989;

E-mail

  • hr@globaljobsbg.com
  • a.milena@globaljobsbg.com
  • s.mitko@globaljobsbg.com